Hugo Boss The Scent M Edt 50ml - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv

Hugo Boss The Scent M Edt 50ml

640NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for : 1015771

En uimotståelig duft, uforglemmelig som forførende nytelse.   Toppnote: Friskheten av krydret ingefær gjør et levende og avvæpnende førsteinntrykk. Gir duften en stimulerende energi. Hjertenote: Den afrodisiake eksotiske søtheten av afrikansk maninkafrukt invaderer sinnet. Maninkafrukten vokser overalt i Afrika, men har aldri tidligere blitt benyttet i en duft. Det gir en fokusert, tiltrekkende og utemmet duftnote. Maninkafrukten dufter som jordbær og pasjonsfrukt dyppet i sjokolade. I kombinasjon med et elegant aromatisk innslag av lavendel for en instinktiv mannlig effekt. Lavendel sveper inn huden i sensualitet. Basenote: intensivt, skinnende skinn, dvelende som et minne, formidler ren, tiltrekkende mannlighet.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews

Följ oss på instagram!

Få 15% rabatt* hela din beställning

Gjelder en gang per kunde, og kun på ord. priser (ikke gavekort). For fullstendige vilkår les her

KLIKK HER FOR Å FØLGE OSS!

Rabattkoden din vil vises her: