Hugo Boss The Scent Gift Set EdT 50ml + Deostick 75ml 125 ml - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Hugo Boss The Scent Gift Set EdT 50ml + Deostick 75ml 125 ml

639NOK
-20%
799NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1615527

En uimotståelig parfyme, uforglemmelig som forførende nytelse. Friskheten av krydret ingefær gir duften en stimulerende energi og et livlig og avvæpnende førsteinntrykk. Den eksotiske søtheten fra afrikansk maninkafrukt invaderer sansene. Maninkafrukten vokser overalt i Afrika, men har aldri tidligere blitt brukt i en duft. Frukten brukes for sine afrodisiakiske egenskaper, og dufter som jordbær og pasjonsfrukt dyppet i sjokolade. Kombinasjonen av et elegant, aromatisk innslag av lavendel gir en instinktiv mandig effekt, og svøper huden inn i sensualitet. Vanedannende skinn blir igjen i minnet, og formidler ren tiltrekkende mandighet og forførende varme. Toppnoter: Ingefær. Hjerte: Lavendel & maninkafrukt. Base: Skinn

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews