Hugo Boss Parfyme BOSS Bottled EdT 50 ml - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Hugo Boss Parfyme BOSS Bottled EdT 50 ml

699NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No color: 1603840

Boss Bottled er en kombinasjon av den friske luften utendørs og urban varme fra treaktige noter. Den rene, naturlige friskheten av Wild Buchu Plant forsterket av spearmint i hjertet i kontrast med en varm, jordaktig og urban base av treaktige noter. Duftfamilie: Aromatic Citrus Toppnote: Sørafrikansk buchu, blodappelsin Hjertenote: Mynte, peppermynte og orris concrete Basenote: vetiver, patsjuli og cashmeran PRODUKTSIKKERHET Dette produktet inneholder brannfarlige stoffer, og klassifiseres som farlig gods

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews