Hugo Boss Orange Man EdT 40 ml - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv

Hugo Boss Orange Man EdT 40 ml

489NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1011378

Eau de toilette med fyldig duft som har en frisk toppnote av saftig eple, korianderfrø og kardemomme, og som kompletteres av krydrete, varme noter av salvie, szechuanpepper og frankincense i hjertenoten. Bunnoten består av meksikansk vaniljebønne, atlasseder og patsjuli. Toppnote: eple, korianderfrø, kardemomme. Hjertenote: salvie, szechuanpepper, harpiks. Bunnote: sedertre, vaniljebønne, patsjuli. Dette produktet inneholder brannfarlige stoffer, og klassifiseres som farlig gods.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews