Hugo Boss Hugo Deostick 75 g - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv

Hugo Boss Hugo Deostick 75 g

299NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1009984

Frisk og maskulin duft med en naturlig friskhet og noter av grapefrukt, grønt eple, furunål og mynte. Hjertenoten har en jordaktig skarphet med sjasmin, salvie og lavendel. Bunnoten har en anelse mose, gran og sandeltre avrundet med musk og vetiver. Toppnoter: Grapefrukt, grønt eple, furunål, timian, bergamott, mynte, basilikum og sederblad. Hjertenoter: Sjasmin, salvie, geraniumblad, kløver, lavendel, sedertre og patsjuli. Bunnoter: Mose, gran, sandeltre, musk og vetiver.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews