Hugo Boss Bottled Infinite Gift Set EdP 50ml + Shower Gel 100ml 150 ml - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Hugo Boss Bottled Infinite Gift Set EdP 50ml + Shower Gel 100ml 150 ml

543NOK
-20%
679NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1615529

BOSS BOTTLED Infinite representerer dagens mann og hans streben etter å gjenopprette kontakten med sitt indre jeg. Elegant og varm, akkurat som den moderne mannen, gir parfymen ham den selvtilliten som trengs for å finne balanse og gå sin egen vei. BOSS BOTTLED Infinite åpner med oppfriskende toppnoter av mandarin og eple for en sprudlende friskhet som vekker sansene. Krydrede noter av kanel og salvie skaper balanse. Den aromatiske duften av patsjuli, rosmarin og lavendel i hjertenoten skaper en maskulin tekstur. Den treaktige basen slutter sirkelen, og skaper en myk harmoni. Oliventre og sandeltre gir en fyldig duft som sammen med topp- og hjertenotene forsterker duftens friske karakter. Toppnoter: Eple, mandarin, kanel. Hjertenoter: Patsjuli, rosmarin & lavendel. Bunnoter: Oliventre, sandeltre

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews