Hugo Boss Boss Bottled EdP 100 ml - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Hugo Boss Boss Bottled EdP 100 ml

999NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1624608

Det er en intens og elegant maskulinitet som skjuler seg i BOSS Bottled Eau de Parfum. Denne edle komposisjonen, skapt for selvbevisste, ambisiøse menn, klare til å ta på seg enhver utfordring de møter, bidrar med ny intensitet til den varmen og livligheten som er kjennetegn for tidløse BOSS Bottled. Toppnotens eksplosjon av eple og bergamott, i kombinasjon med essens av svartpepper, vekker sansene til liv. Deretter vokser den krydrede hjertenoten frem, preget av varme og vanedannende kardemomme- og kaneloljer. Mørk vetiver og musk dominerer bunnoten som sakte tar over og utstråler kraftfull balanse av styrke og sofistikert eleganse samtidig som den bidrar med en røyk- og skinnaktig signatur. Toppnoter: Bergamott, eple & svartpepper. Hjertenoter: Kardemomme, kanel & salvie. Bunnoter: Vetiver, musk & oliventre.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews