Gillette Proshield Manual TMR - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Gillette Proshield Manual TMR

139NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1568708

Med smøring før og etter bladene for å beskytte huden mot irritasjon under barberingen. Den har et håndtak med FlexBall-teknologi for å tilpasse seg etter konturene og ta så å si hvert eneste hårstrå. Presisjonstrimmer på baksiden for vanskelig tilgjengelige områder og for å style ansiktshår. En barberbladrefill for barberhøvler tilsvarer opptil en måneds barbering. Fusion5 ProShield barberhøvel for menn passer med alle Fusion5-barberblad. Gillette-barberhøvler, tidligere kalt Fusion ProShield.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews