Gillette Mach3 Turbo 6-pk - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Gillette Mach3 Turbo 6-pk

279NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1568688

Mach3 Turbo-barberbladene er konstruert for å holde til 15 behagelige barberinger. Disse Gillette-barberhøvlene har en smørende remse som holder lenge for å gi en utrolig glid. Mach3 Turbo har en mikrotynn hudbeskyttelse for å strekke ut huden og forberede hårstrået på skjærebladet. Mach3 Turbo barberblader for menn passer til alle Mach3-barberhøvler.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews