Fudge Shaper 75g Hårstylingkrem - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv

Fudge Shaper 75g Hårstylingkrem

N/AN/A
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1010900

Shaper er en krem som gir en sterk fiksering med halvmatt finish. En blanding av naturlig voks, ceresin og carnaubavoks gir struktur og definisjon, og hydrolysert hveteprotein forsterker og forbedrer håret under stylingen. Det dannes et lag som gjør at håret blir motstandsdyktig mot luftfuktighet, men den er også vannløselig og dermed enkel å vaske ut. Bruk: Påfør i hendene, gnikk ordentlig og fordel jevnt gjennom tørt hår. Style til ønsket frisyre.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews