Fudge Matte Hed Extra 85g Hårstrukturpaste - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv

Fudge Matte Hed Extra 85g Hårstrukturpaste

N/AN/A
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1010886

Matte Hed Extra er en matt strukturpasta med fast hold som gir struktur og former håret med en ekstra matt og tørr finish. Den gir volum og glatt håroverflate samtidig som den gir kontroll ved hjelp av kaolinit og organiske vekster. Har UV-beskyttelse mot solen, og dufter mildt og friskt av agurk og melon. Matte Hed Extra har, sammenlignet med Matte Hed, mer hold som varer lenger og er betraktelig tørrere og mattere enn originalen. Bruk: Påfør i hendene, gnikk ordentlig, og fordel jevnt gjennom tørt hår. Style til ønsket frisyre.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews