Fresh ´n Rebel Rockbox BOLD X Dusty Pink - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Fresh ´n Rebel Rockbox BOLD X Dusty Pink

999NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1586766

Skapt for å ta med seg overalt Med sine myke kurver, smale design og organiske former er Rockbox Bold X fin og lett å ta med seg. Det er veldig tynn, og passer i lommen eller vesken. Du kan virkelig ta den med hvor som helst. Gå på vann Ferie på stranden, avslapning ved bassenget eller fest? Bold X er helt vanntett (IPX7), så ikke nøl med å ta den med deg. Hvis den blir skitten er det bare å rengjøre den under kranen. Se opp! Dobbelt så gøy Hvis du har 2 Rockbox Bold X-høyttalere begynner det morsomme! Med Double Fun Mode kan du koble sammen to høyttalere trådløst og lytte til favorittmusikken i stereo. Ikke stans musikken Batteriet varer i opptil 8 timer. Hvis batteriet blir tomt kan du lade den på to timer. Imponerende ytelse Bold X leverer krystallklar lyd, dyp bass og fantastisk kraft. Den er liten og tynn, men har kraften som en mye større høyttaler. Ikke undervurder denne lille saken! Ring meg! Høyttaleren har en innebygd mikrofon som ikke bare lar deg bruke høyttaleren for å lytte til musikk, du kan også ringe handsfree samtaler. Et fin måte å invitere vennene dine til fest på!

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews