Fresh ´n Rebel Rockbox BOLD S Misty Mint - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Fresh ´n Rebel Rockbox BOLD S Misty Mint

499NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1583562

LITEN STØRRELSE. STOR LYD. Den minste høyttaleren i Bold-familien! The Bold S er en perfekt høyttaler for dine daglige eventyr. VANNTETT Vil du lytte til musikk ved havet, sanden eller snøen? Ikke bekymre deg fordi Bold S er vanntett. Blir den skitten kan du bare skylle av den. LYTT I STEREO OG DOBLE OPPLEVELSEN Koble trådløst to Rockbox Bold S-høyttalere sammen og maksimer lyden. HELE DAGEN. HELE NATTEN Vær ikke bekymret for batteriet da Rockbox Bold S har tolv timers spilletid, og er fulladet på en og en halv time. Frekk og vakker Rockbox Bold S finnes i seks forskjellige farger, du har en Bold S for enhver anledning hvor du er på farten. BESKYTTET Høyttaleren er kledd med solid stoff og er helt vanntett. Du trenger ikke få panikk om du får litt sand, smuss eller støv på din nye høyttaler. Din Rockbox Bold S er beskyttet. La oss invitere alle. Bold har en innebygd mikrofon. Nå kan du ringe til vennene dine via handsfree.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews