Fresh ´n Rebel Rockbox BOLD M Misty Mint - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Fresh ´n Rebel Rockbox BOLD M Misty Mint

799NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1583604

VÆR KUL, ALDRI VANLIG Skal du til stranden, bassenget eller snøen? Det spiller ingen rolle siden Rockbox Bold M er klar for hva som helst! Rockbox Bold M er en ideell høyttaler til å reise med siden den er liten og passer lett i alle ryggsekker eller kofferter. POOLPARTY-SIKKER Rockbox Bold M kan trygt brukes ved bassengpartyet. Ikke vær redd for at den skal bli skitten - det er bare å skylle Rockbox under kranen. LYTT I STEREO OG DOBLE VOLUMET Rockbox Bold M er en middels stor høyttaler som du kan ta med deg hvor som helst. Høyttaleren benytter Bluetooth for å tilkoble trådløst til telefon, nettbrett eller bærbar datamaskin. Ønsker du en enda bedre opplevelse? Koble sammen to Rockbox Bold M-høyttalere trådløst for å spille i stereo. DU MÅ DANSE Dans til favorittmusikken på stranden, og ikke bekymre deg for batteriet siden Rockbox Bold M har femten timers spilletid. ALDRI UTEN KRAFT Start smartphonen eller nettbrettet via USB med den innebygde powerbanken. BESKYTTET Høyttaleren er kledd med solid stoff og er helt vanntett. Du trenger ikke få panikk om du får litt sand, smuss eller støv på din nye høyttaler. Din Rockbox Bold M er beskyttet. HEI! Rockbox Bold M har en innebygd mikrofon. Nå kan du ringe til vennene dine via handsfree og invitere dem til den kommende festen.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews