Ecooking Ecooking Men Starter Kit - Brun - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Ecooking Ecooking Men Starter Kit

549NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1631522

Ecooking Starter Kit er et luksuriøst sett med alt en mann trenger på reise. Settet kommer i en praktisk transparent veske som overensstemmer med TSA og flyselskapers bestemmelser. Inneholder: 100 ml hår- & kroppssjampo (Nærende såpe for menn. Egnet for alle hår- og hudtyper) 50 ml rensegele (En dyptrensende gele for ansikt og kropp) 20 ml Beard & Body Oil (Multifunksjonell olje, som f.eks. kan brukes til barbering, som kroppsolje eller som næring til skjegget) 50 ml ansiktskrem (Fuktighetsgivende og nærende middel) Våtservietter, 1 pakke 10 stk i emballasjen. Fungerer og kjøler huden med Aloe Vera Extract. Den transparente posen er produsert av materialet EVA som er nedbrytbart, godt for miljøet. Vegan og dermatologisk testet.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews