Dapper Dan Dapper Dan Grooming Tonic 250 ml - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Dapper Dan Dapper Dan Grooming Tonic 250 ml

199NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1615877

Dapper Dan Grooming Tonic inneholder arganolje og trollhassel for å pleie håret, samt gi det volum og struktur. Tonicen stimulerer og renser hodebunnen, og kan brukes istedenfor sjampo for å friske opp håret. Tonicen passer alle hårtyper, og gir håret en naturlig finish og ekstra glans. Ha bare noen dråper i hendene, og påfør jevnt gjennom fuktig hår. La håret tørke sakte for en løs struktur, eller tørk med føner for naturlig volum og hold. Duft: Vanilje og tonkabønne.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews