Champion Headset Sport Bluetooth HSP100 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Champion Headset Sport Bluetooth HSP100

599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No color: 1626263

HSP100 - Disse stabile og komfortable hodetelefonene har avansert lydteknologi som gir deg kraftfull lyd som matcher hardtreningen. Med trådløs overføring via Bluetooth er det ingen ledninger i veien som hindrer bevegelsene dine. Med utmerket passform og utskiftbare ørevinger sitter de alltid perfekt på plass i ørene, uansett hvor tungt du trener! Fantastisk lyd med aptX HD HSP100 er utformet for å rette lyden rett inn i ørene med en dyp bass og fyldig lyd. Gjennom aptX® lydkodningsteknologi har HSP100 en lydkvalitet med samme egenskaper som hodetelefoner med ledning. Men et imponerende dynamisk omfang hører du alle nyanser i musikken, uansett hva du lytter til. De har også svært tung bass takket være ultra-bass technology. Bruk de overalt, når som helst Uansett om det er for å sitte og spille eller lytte til musikk når du trener favorittidretten, kan du være trygg på at Champion HSP100 alltid leverer. HSP100 har høy toleranse mot fukt, sprut og svette. Samtalefunksjon med siste generasjons CVC støyredusering Med HSP100 trenger du ikke stanse treningen for å ta en samtale. Med den siste CVC (Clear Voice Capture) teknologien får du avanserte lydforbedringer og støyredusering ved samtaler. Dette for å levere best mulig samtalekvalitet. Maksimal komfort Komfort er nøkkelen til en optimal opplevelse av et par hodetelefoner. Champion HSP100 er så komfortable og lette at du knapt merker at du bruker dem. De leveres med et antall ulike ørepropper for å passe nettopp dine ører. Med en vekt på kun 15g er de så lette at du glemmer at du har de i ørene.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews