Champion Headset In-Ear Lightning - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Champion Headset In-Ear Lightning

399NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1534543

Nå finnes det endelig en skikkelig prisgunstig hodetelefon for alle iPhone-eiere som vil ha et alternativ til den hodetelefonen som følger med telefonen. Champion Lightning Headset har et stilrent design og er laget med aluminium-housing for høy holdbarhet. Fungerer perfekt også for deg som bruker hodetelefon i lange perioder i strekk, takket være den ergonomiske utformingen. Med en naturlig, velbalansert lyd kan du nyte all type musikk slik den er ment å nytes. Lydbildet er justert for å levere en førsteklasses lyd over hele frekvensspekteret. Champion Lightning Headset er Apple MFi-sertifisert, noe som innebærer at det fungerer sammen med alle dine iOS-enheter. Takket være den innebygde mikrofonen kan du ta telefonsamtalene dine, og også styre SIRI gjennom et enkelt knappetrykk. Du kan kontrollere avspillingen, pause musikken samt heve/senke volumet ved hjelp av fjernkontrollen. - In-Ear headset med fjernkontroll og mikrofon - 10mm element - Frekvens: 20Hz to 20000Hz - Lengde: 1,2 m - Diameter ledning: 2,2 mm - Ergonomisk utforming - Inkludert øreplugger i 3 størrelser - Housing i aluminium for økt holdbarhet

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews