Celly Powerbank PD 18W 20 000 mAh Hvit - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Celly Powerbank PD 18W 20 000 mAh Hvit

549NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1586747

elly PD18W - 20 000 mAh Powerbank med USB-C PD En powerbank for alle dine enheter! PD18W er en Power Bank med en kapasitet på 10 000mAh, noe som rekker til å lade opp en enhet opptil 10 ganger*. Den har to USB-utganger, en MicroUSB-ladeport og en USB-C-port (for lading av både powerbank og av enhet) Takket være Power Delivery-teknologien kan man lade smartphones og nettbrett på mindre enn en time** via den dedikerte USB Type-C-porten (opptil 18W). For å dra full nytte av Power Delivery-teknologien brukes laderen sammen med USB-C-kabelen i ProPower-serien. Lad to enheter samtidig med maksimal hastighet via Quick Charge 3.0 USB-portene (opptil 18W

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews