Celly PowerBank 4000mAh Lightning - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Celly PowerBank 4000mAh Lightning

349NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1565965

Stilfull PowerBank med lading via Lightning-tilkobling PowerBank med Li-Ion-batteri på 4000 mAh, med en myk og gummiert overflate og kanter av aluminiumfarget materiale. Batteriet lades raskt opp takket være en ladestrøm på 1,5A. Den universale USB-porten gir maks 1,5A. Den er kompatibel med alle enheter som har 5V USB-lading og maksimal strøm på 1,5 A som MP3-spillere, mobiltelefoner, hodetelefoner og høyttalere. Den har 4 LED for å vise resterende kapasitet. Tilkobling for enheter: USB Ladetilkobling: Lightning Kapasitet: 4.000 mAh Spenning: 5 V Ladestrøm: 1,5 A Spenning: 5 V Maks utgangsstrøm: 1,5 A

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews