Calvin Klein Parfyme Calvin Klein Eternity Man Eau de parfum 100 ml - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Calvin Klein Parfyme Calvin Klein Eternity Man Eau de parfum 100 ml

999NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No color: 1603280

En moderne, treaktig fougèreduft. Akkurat som signaturduften Eternity for Men EdT, tilhører EdP-en fougèrefamilien. Men pelargoniaen fra den opprinnelige duften har blitt erstattet med en maskulin salvie, mens Cypress Absolute og semsket skinn etterlater en kraftig, men likevel myk note av tre. Frisk og strålende salvie i toppnoten, maskulin og sensuell Cypress Absolute i hjertenoten, og en varm bunnote med semsket skinn. TOPPNOTE: Salvie HJERTENOTE: Cypress Absolute BUNNOTE: Semsket skinn PRODUKTSIKKERHET Dette produktet inneholder brannfarlige stoffer, og klassifiseres som farlig gods

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews