Bulldog Barberhøvel Bulldog Original Bamboo Razor - Grå - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Bulldog Barberhøvel Bulldog Original Bamboo Razor

199NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  Note applicable: 1577490-01-0

Bulldog Original Bamboo Razor er en kvalitetshøvel i bambus fra ekspertene innen hudpleie. Barberhøvelen har fem herdede stålblader, en smøreremse med aloe vera, presisjonstrimmer for vanskelig tilgjengelige steder og et dreibart design for en jevn, tett og skånsom barbering. Det naturlige bambushåndtaket og emballasje av gjenvunnet materiale hjelper til med å redusere barberhøvelens miljøpåvirkning. Hver emballasje inneholder en Original Bamboo Razor, pluss to 5-blads Bulldog Original Steel Blades for en jevn og komfortabel barbering.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews