Björn Borg Veske Core 7003 med datarom - Svart - Accessories- Stayhard.no
Handlekurv

Björn Borg Veske Core 7003 med datarom

599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for Black: 1508506-01-0
  • 100% Polyester

Veske Core 7003 fra Björn Borg har en glidelåslomme foran på klaffen. Klaffen lukkes med borrelås, og under klaffen er det en lomme med borrelås. Vesken lukkes med glidelås under klaffen. Skulderbåndet er justerbart. Innvendig deles vesken av en stor glidelåslomme i midten. Dessuten har den et vattert rom for datamaskin eller nettbrett. Vesken er av polyester. Mål ca. B45 x H32 x D12 cm.

  • 100% Polyester

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews

Följ oss på instagram!

Få 15% rabatt* hela din beställning

Gjelder en gang per kunde, og kun på ord. priser (ikke gavekort). For fullstendige vilkår les her

KLIKK HER FOR Å FØLGE OSS!

Rabattkoden din vil vises her: