Björn Borg Toalettmappe Core toiletcase tube - Svart - Accessories- Stayhard.no
Handlekurv

Björn Borg Toalettmappe Core toiletcase tube

N/AN/A
Gå til kassen
Artikkelnummer for  black: 1508504-01-0

Toalettmappe Core toiletcase tube fra Björn Borg er en sporty toalettmappe med mange rom som gjør det enkelt å sortere og finne fram i. Det store hovedrommet har tre åpne lommer langs den ene siden og tre elastiske stropper langs den andre siden. En glidelåslomme på hver side og ytterligere en liten lomme med glidelås på forsiden. Vevd håndtak til å bære eller henge opp i. Av polyester. Mål ca. B26 x H16 x D11,5 cm.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews