Beard Monkey Pre - Shaveoil - Grå - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Beard Monkey Pre - Shaveoil

229NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1627577

En lett parfymert barberolje som gjør det lettere å barbere. Olje er utviklet for å gi en komfortabel og smidig barbering. Bruk oljen som den er eller som base for å myke opp skjeggstubber. Oljen gir lav friksjon, noe som bidrar til at barberhøvelen glir lett over huden. Oljen er beriket med flere gode ingredienser som aloe vera, jojobaolje, solsikkeolje, mandelolje og E-vitamin.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews