Beard Monkey Day Creme - Grå - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Beard Monkey Day Creme

229NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1627574

En fuktighetsgivende dagkrem som gir næring og gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Utviklet for å beskytte mot utvendige påkjenninger samt gi en frisk følelse som varer hele dagen. Dagkremen er også bra for å redusere fine linjer, resultatet av å benytte dette produktet er en frisk og fuktet hud i opptil 24 timer. Dagkremen er lett parfymert.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews