Beard Monkey Dandruff Shampoo 250ml - Grå - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Beard Monkey Dandruff Shampoo 250ml

199NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1627573

En fuktighetsgivende sjampo som fjerner flass og kløe. Egnet for alle hårtyper og hodebunnproblemer. Roer irritert hodebunn og har en svalende effekt. Inneholder aloe vera. Gjenoppretter den naturlige fuktbalansen i hår og hodebunn. Sjampoen er uten parfyme og fargestoffer. Bruk: Påfør jevnt i vått hår og hodebunn. Skyll grundig med lunkent vann. For en mer intensiv effekt, la sjampoen virke i 1-3 minutter.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews