Beard Monkey Aftershave Lotion - Grå - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Beard Monkey Aftershave Lotion

229NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1627575

En klassisk aftershave som gir en svalende følelse. Lotionen er lett parfymert og kan brukes daglig da den ikke tørker ut huden. Beriket med tistelolje som absorberes raskt uten å klisse, samt mandelolje som gjør huden smidig, myk og full av glød. Produktet inneholder også aloe vera som fremskynder helbredelsen av irritert hud, samt mentol som er antiseptisk og svalende.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews