BaByliss Multitrimmer T839E Groomer 32 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

BaByliss Multitrimmer T839E Groomer 32

799NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1605899

Multi 10 for ansikt, hår og kropp er en komplett multitrimmer med 10 tilbehør. Trimmerens hode kan byttes ut og du kan veksle mellom fem ulike barberings- og trimmerhoder for å kunne utføre alt fra nær barbering til trimming av skjegget eller håret. Profesjonelle blad på 30 mm. To barberhoder, et for ansiktet og et for kroppen samt spesielt tilbehør for nese/ører. 3 kamguider 3-15 mm for hår, 2-4 mm for skjegg og 3 mm for kropp. Det medfølger et 18 mm barberhode for konturklipping samt et presisjonsblad på 7 mm for detaljer. Multi 10 kan brukes både med og uten ledning og oppbevares i et praktisk stativ sammen med de ulike tilbehørene. En medfølgende oppbevaringspose holder orden og lar deg ta med deg Multi 10 på reise. Det medfølgende oppbevaringsstativet fungerer også som ladestasjon. Tilbehør: oppbevaringspose og rengjøringsbørste. - Komplett produkt for ansikt og kropp med 10 ulike tilbehør - Profesjonelle blad på 30 mm - Fem barberings- og trimmerhoder for hår, skjegg, kropp samt ører/nese - Tre kamguider (for hår 3-15 mm, for skjegg 2-14 mm, for kropp 3 mm) - 18 mm barberhode for konturklipping - Presisjonsblad (7 mm) for detaljer - Ledning/trådløs bruk - Oppbevares i ladestasjonen - Vaskbar - Tilbehør: oppbevaringspose og rengjøringsbørste

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews