BaByliss Multitrimmer (E826E) - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

BaByliss Multitrimmer (E826E)

599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1014897

BaByliss for Men E837E X-10 for ansikt, hår og kropp er et komplett produkt med 10 tilbehør. Profesjonelle blader på 32 mm og WTech Technology gir en meget jevn trimming og CMS bevegelige og selvsmørende blader følger konturene i ansiktet perfekt. To barberhoder, et for ansiktet og et for kroppen samt spesielt tilbehør for nese/ører. 2 kamguider (2-14 mm, 3-15 mm) for hår og skjegg, 6 posisjoners presisjonsguide (0.5-3 mm) for kort skjegg samt presisjonsblad (7 mm) for detaljer rundt skjegget. Ledning/trådløs bruk. Oppbevares i ladestasjon og kan med fordel brukes i dusjen.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews