BaByliss Hygienetrimmer E652E - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

BaByliss Hygienetrimmer E652E

199NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1506905

Med Babyliss smidige multitrimmer trimmer du med høy presisjon bort uønsket nese-, ører- og øyenbryn. Den profilerte formen gjør at trimmeren ligger bra i hånden. Multitrimmeren har et sirkelformet klippehode spesielt egnet for nese og ører, samt tilhørende beskyttelsestrekk. Presisjonshode spesielt for øyenbrynene. Distansekam gir øyenbrynene 2 lengder: 3 og 5 mm. For enkel rengjør kan apparatets hode tas av og skylles med vann. På- og avknapp. Batteridrevet (batterier inngår ikke).

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews