BaByliss Hårføner Travel Dry 2000 5344E - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

BaByliss Hårføner Travel Dry 2000 5344E

299NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1598365

En kompakt hårføner på 2000 W med omkoblingsbar strømspenning som tørker håret raskt både hjemme og borte. Lett å holde og med håndtak som kan foldes slik at den blir liten nok til å få plass i vesken, og er et perfekt reisefølge. - 2000 W - 2 varme-/hastighetsnivåer - Smalt fønmunnstykke - Sammenleggbart håndtak - Lav vekt - Kompakt - Omkoblingsbar nettspenning

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews