BaByliss Hårføner D342E - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

BaByliss Hårføner D342E

449NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1020708

BaByliss D342E Expert Pluss 2200W er en komplett hårføner med diffuser. Med tre varme- og hastighetsinnstillinger og med det tilhørende volummunnstykket, klarer hårføneren til å tørke og forme håret akkurat som du vil ha det. Hårføneren expert Pluss er energibesperende og bruker kun 1600W, men har samme kraft som 2200W. Luftflyten gir ekstra rask tørking og det smale, assymetriske munnstykke gir en komprimert og sterk luftstrøm. Også en kaldluftsfunksjon finnes som fikserer frisyren.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews