header_stayhard_om_mobil

Om Stayhard

Stayhard.no har vært markedsledende innen levering av relevant «her & nå»-mote på en smidig og enkel måte til skandinaviske kunder siden 2005.

Vi på Stayhard brenner for mote og livsstil. Vårt viktigste oppdrag er å sørge for at du skal finne klær du liker og som matcher livsstilen din. Stayhard har et eksklusivt utvalg av helt egendesignede produkter som følger alle sesongens trender i greie prisklasser.

Vi tilbyr stolt noen av markedets mest populære og ettertraktede varemerker som f.eks. Polo Ralph Lauren, Peak Performance, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lyle & Scott, Red Wing Shoes og Bally sammen med over 250 andre herlige varemerker.

Vi har et bredt utvalg som består av klær, accessoirer, sko, face & body-produkter, treningsklær og interiør fra velkjente varemerker i tillegg til en rekke nye, kule merker.

Kundetilfredshet er utrolig viktig for oss. For at alle kundene våre skal føle seg trygge, er vi selvsagt medlemmer av Virke e-Handel og Trygg e-Handel. Vår kundeservice hjelper deg via telefon eller e-post med både spørsmål og tips.


Vi vil at du skal oppleve en smidighet …

som du ikke har opplevd tidligere når du handler mote online. Det skal gå raskt, og vi sender varene dine samme dag hvis du handler innen kl. 13. Det skal være enkelt og morsomt å få antrekket fra Stayhard slik at du kan bruke tid på annen moro i livet.


Vi lever for fornøyde kunder

Når du handler hos oss vet du at ordren din håndteres med silkehansker, plukkes med spisepinner og leveres på et sølvfat. Ok, litt overdrevet, men vi gjør det i alle fall med mye kjærlighet ... Iikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål.

logo_stayhard